Disclaimer

PETERS SELECTED CARS; is een onafhankelijk autobedrijf. PETERS SELECTED CARS is noch gelieerd aan haar dealernetwerk, noch gelieerd aan enig automerk zoals Mercedes Benz, BMW, AUDI.

PETERS SELECTED CARS stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan haar internetsite http://www.pscars.nl. Hoewel de informatie op http://www.pscars.nl permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is de informatie op http://www.pscars.nl ten allen tijden voorbehouden. Aan de inhoud van http://www.pscars.nl kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Bij twijfel over de juistheid van de gegevens of bij constatering van onjuistheden raden wij u aan contact op te nemen met PETERS SELECTED CARS

Informatie op http://www.pscars.nl, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van PETERS SELECTED CARS.

Bekijk ons brede aanbod en maak de juiste keuze.

Onze vestiging

Peters Selected Cars
Scheltseweg 12
5374 EB Schaijk

Tel. +31 615 13 9231
Tel. +31 486 43 6647
Fax +31 486 43 6993
hp@pscars.nl

Locatie

Het zijn bizarre tijden. We hopen dat jullie gezond en veilig zijn.
Ook wij volgen de adviezen van het RIVM op en nemen dit zeer serieus.

Sociale Hygiene staat bij ons altijd hoog in het vaandel en nu nog steeds.

Uiteraard zijn wij zoals u van ons gewend bent 7 dagen per week telefonisch, What'sApp en per email bereikbaar voor aanvragen en informatie. Vanaf heden zijn wij enkel op afspraak open en zullen zorgen dat er niet meer dan 2 personen op ons bedrijf aanwezig zijn, tevens nemen wij de afstand maatregel in acht.

Met vriendelijk groet,
Team PSCars Schaijk